facebook pixel

Eko úklid

EKO úklid se specializuje na poskytování úklidových služeb a prodej ekologických čistících prostředků.
Jsme pyšní, že vám můžeme představit ojediněle zastoupené výrobky německé firmy JEMAKO. Společnost JEMAKO existuje již 22 let a je zastoupena v 6 evropských zemích (Německo, Francie, Itálie, Švýcarsko, Velká Británie, Nizozemí). Tato společnost se specializuje na výrobu produktů vysoké kvality, které usnadňují naši práci při úklidu.

Moderní systémy čištění mají zásadní vliv na zdraví, motivaci a výkonnost lidí. Proto jsme se soustředili na vývoj moderního Čistícího systému, který je nyní k dispozici i vám – spotřebitelům. Systém čištění JEMAKO byl vyvinut tak, aby dokázal splnit vysoké nároky na úklid a údržbu domácností či firem. Prvořadým cílem je spokojenost klientů. Z tohoto důvodu klademe velký důraz na komplexní osobní poradenství pro každého zákazníka. Dlouholeté zkušenosti, zájem o tvořivost a knowhow našich zaměstnanců zajišťují neustálou inovaci produktů.

Výrobky JEMAKO splňují vysokou úroveň kvality, dlouhodobou životnost a šetrnost k životnímu prostředí. S výrobky JEMAKO se čistí nejen ECO Plus efektivně, rychle a snadno, ale především s ohledem na naše životní prostředí.